Minden rendezvényterem vezető, rendezvényszervező, dekoratőr jól tudja, hogy a teríték elengedhetetlen része az asztalszoknya is.
Ma már nem elég egy vagy két színből asztalszoknyát tartani, viszont az asztalszoknyák anyaga és varratása igen költséges, ezért egy olcsó, ámde igen dekoratív megoldást kínálunk erre a problémára.

Az oldal frissítve:
2013-01-01


Asztalszoknyáink a székmasnikkal megegyező színben, megegyező anyagból készülnek, így tökéletes harmóniát érhetünk el. Fényképen ugyanolyan selymes csillogása van mint a többi selyemből készült kiegészítőinknek. Az áttetsző hatást csökkentvén dupla selyem anyagból is megrendelheti asztalszoknyáinkat. A selyem súlyának köszönhetően a duplán szabott asztalszoknya is könnyű marad, így nem rántja le az abroszt. Magassága 70 cm, így tökéletesen takarja az asztal alját, vendégei mégsem fogják letaposni az asztalszoknyát. A szokásos (3m, 5m, 7m, 10m) méretek mellett bármilyen hosszúságú asztalszoknya megrendelhető. A honlap böngészéséhez az 1024x768-as, vagy ennél nagyobb képfelbontás, valamint Mozilla Firefox böngésző ajánlott!
A képeken látható színek árnyalatai, a monitor tipusától és színbeállításától függően változhatnak, az eredetitől eltérhetnek.